Μήλα κομπόστα με σταφίδες

milo komposta
Περιγραφή
Ένα ελαφρύ αλλά εύγευστο επιδόρπιο!

Συστατικά

  • 8 μήλα μέτρια σκληρά ,
  • 2 κιλά νερό,
  • 1&3/4 ποτηριού ζάχαρη.
  • Χυμό από ενάμισι λεμόνι.
  • 10 γαρίφαλα.
  • 1 ξυλάκι κανέλα .
  • Μια μεγάλη χούφτα σταφίδες ξανθές.

    Οδηγίες
  1. Βάζουμε να βράσει το νερό με την ζάχαρη ,τα γαρύφαλλα την κανέλα και τον χυμό λεμονιού για 15 λεπτά .
  2. Προσθέτουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα.
  3. Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά προσέχοντας όμως να μην μαλακώσουν πολύ τα μήλα.
  4. Σερβίρεται δροσερό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις