Μήλα κομπόστα με σταφίδες
Περιγραφή
Ένα ελαφρύ αλλά εύγευστο επιδόρπιο!
Συστατικά
- 8 μήλα μέτρια σκληρά ,
- 2 κιλά νερό,
- 1&3/4 ποτηριού ζάχαρη.
- Χυμό από ενάμισι λεμόνι.
- 10 γαρίφαλα.
- 1 ξυλάκι κανέλα .
- Μια μεγάλη χούφτα σταφίδες ξανθές.
Οδηγίες
- Βάζουμε να βράσει το νερό με την ζάχαρη ,τα γαρύφαλλα την κανέλα και τον χυμό λεμονιού για 15 λεπτά .
- Προσθέτουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα.
- Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά προσέχοντας όμως να μην μαλακώσουν πολύ τα μήλα.
- Σερβίρεται δροσερό!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου